Rydning af dødsbo Falster

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo på Falster? Så hjælper vi hos OK borydning dig gerne med opgaven.

Vi har med vores mange års erfaring indenfor branchen hjulpet adskillige med at rydde dødsboer. Med vores hjælp behøver du eller de øvrige pårørende ikke at foretage jer noget i forbindelse med rydning af dødsboet. I kan i stedet have fokus på de mange andre ting, som følger med, når man har mistet en nærtstående person. 

Alle former for dødsbo har interesse

Vi påtager os gerne rydningen af alle former for dødsboer. Om du står med et meget værdifuldt dødsbo eller et bo med få eller ingen værdi, er vi hos OK borydning de rette til at hjælpe dig med opgaven.

Vi hjælper med blandt andet:

  • Køb og rydning
  • Sortering af indboet
  • Fjernelse af tæpper
  • Nedtagning af gardiner
  • Bortskaffelse på miljørigtig vis
  • Fjernelse af hårde hvidevarer

Uanset opgavens omfang hjælper vi dig kort og godt med rydning af dødsboet. Vi sørger altid for at sikre dig det bedst mulige resultat.

Få professionel hjælp til rydning af dødsbo på Falster

Når det kommer til rydning af et dødsbo, kan det være en stor opgave for de pårørende at få ryddet op i alle de ting, som den afdøde måtte have efterladt. Hos OK borydning har vi mere end 30 års erfaring med håndtering af dødsboer på Falster og omegn. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Når vi foretager rydning af et dødsbo, sørger vi for håndtering og destruering af personlige papirer og effekter.

I forbindelse med rydning af dødsbo Falster er der ikke noget, I som pårørende behøver at gøre. Det hele kan I vælge at overlade urørt til os, og herudfra vil vi give et gratis og uforpligtende tilbud på dødsborydningen. Vi anbefaler dog, at I som står tilbage, overvejer, om der er ting, som har en affektionsværdi for jer, som I ønsker at beholde. Dette skal afklares inden, vi kommer og besigtiger boet.

Pris for rydning af dødsbo            

Prisen for at få ryddet et dødsbo på Falster er individuelt. Ingen dødsboer er ens, og derfor er prisen også forskellig fra bo til bo. Vi regner prisen ud fra, hvor lang tid det tager at rydde boet. Det afhænger derfor af boligens antal kvadratmeter, samt hvor meget indbo og lignende der er.

Er der værdigenstande i boligen, bliver disse trukket fra prisen på rydningen. Nogle gange kan der være så mange effekter af værdi i dødsboet, at man kan vælge at sælge hele eller delvise af boet til os.

Kontakt os for rydning af dødsbo

Har du brug for at vide mere om rydning af dødsbo Falster, eller ønsker du, at vi kommer ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 40 36 50 06 eller på mail op@okborydning.dk. Vi svarer telefonen hele døgnet, og besvarer henvendelser via mail i løbet af få timer i dagtimerne.